VÄLKOMMEN!

Titta runt, tyck till och kom gärna tillbaka igen!

Pusspuss

fredag 26 juni 2009

Michael Jackson 1958-2009

Michael Jackson är död. Jag fick veta det sent igår kväll men jag fattade det inte. Det känns overkligt och konstigt att läsa tidigningarna idag, så det va sant i alla fall...? Helt ofattbart.

Han levde ett liv så mystiskt och det är svårt att veta vad som är sant. Sov han i syrgastält för att leva längre? Är han egentligen far till sina barn som alltid gick dolda under huvor och slöjor? Hade han en hudsjukdom som gjorde huden vitare? Alla konstiga anklagelser om sexuellt utnyttjande? Ville människor bara utnyttja honom för att han var rik?

Frågorna är så många - kommer vi någon gång att få reda på sanningen?

Det vi vet är att han är älskad av sina fans världen över och han kommer alltid att vara det. Michael stod på scen när han bara var 5år gammal tillsammans med Jackson Five. Albumet Thriller släpptes -82 och har sålt i över 100 miljoner exemplar. Listan kan göras låååång...

Jag är så otroligt glad över att jag fick uppleva en konsert med honom. Göteborg -97, jag var där, du var där, över 50000 människor var där. =) Musiken, texterna, dansen, känslan, inlevelsen... helt underbart rakt igenom och det kommer vi aldrig kunna uppleva igen.
Men detta är inte slutet, Michael kommer att leva kvar i miljontals människors hjärtan, så även i mitt.

Mitt hjärta är fyllt av sorg och det kommer ta tid att förstå allt.

1 kommentar:

  1. Fint skrivet gumman, jag är lite avundsjuk på dig och alla andra som fick se honom live.
    En ikon har gått ur tiden, men han kommer nog att bli större än någonsin nu.
    Kramar från mig

    SvaraRadera