VÄLKOMMEN!

Titta runt, tyck till och kom gärna tillbaka igen!

Pusspuss

onsdag 7 april 2010

Lediga dagar


Visst låter det skönt, lediga dagar... I torsdags gick jag hem från jobbet, förkyld och febrig. Den lediga påskhelgen bjöd på mycket mys och förkylningen försvann ganska snabbt igen. Igår och idag är jag ledig igen men med tanke på allt som måste göras så känner jag mig inte helt ledig precis...

Vi har väntat och väntat på vår radhus i Vintrie väldigt länge nu. Förseningarna har bitvis gjort att vi tappat hoppet. Alla papper om tillvalen fick vi för väldigt längesen men vi har inte tagit tag i det. Livet kom emellan kan man säga... och lite till. Men nu är det högsta fart, inte minst att dömma av alla papper och anteckningar som ligger utspridda över hela lägenheten. Igår hade vi möte med Karin på Vedum och vi besökte även Höganäs kakel. Det är egentligen inte så mycket vi ska välja men på något sätt känns det så ändå. Det är roligt så klart, riktigt kul.

Köket.
Vita luckor, (Annika Vedum). Handtagen blir så små och osynliga som det går. Vitvarorna kommer att vara rostfria med ugn och micro i rätt höjd. Bänkskivan vill vi ha i svart sten men det är en kostnadsfråga än så länge men vi hoppas och tror att det blir så. Kakel vitt eller kanske ljust grönturkos som påminner om glasskiva. De vita plattorna är avlånga, tror dom är 15x75, så snygga! Den andra plattan är jättestor för att det ska bli få fogar, glaskänsla. Hmm vi vet inte riktigt. Ett möte med Höganäs står på att göra listan... =)

Ja sen ska vi välja golv, trapp, dörrar, badrumsinredning, kakel och klinker.... och lite till. Beställningen måste vara inne senast 23/4... Ja jag vet, vi är sent ute men det är väl så det funkar med oss. ;)

Pusspuss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar