VÄLKOMMEN!

Titta runt, tyck till och kom gärna tillbaka igen!

Pusspuss

onsdag 31 mars 2010

fredag 26 mars 2010

Polo

Natten till i onsdags hade vi inbrott i bilen - igen... Att stereon redan lyste med sin frånvaro stoppade inte dessa fantastiska människor från att slå in en ruta. Bytet blev lite växelpengar, Andreas solglasögon och ev någon CDskiva.
En ledig dag väntade och framåt kvällen skulle vi hämta lite grejer i vårt gamla förråd. Med bilen full med saker och tejpad ruta kör vi genom Malmö när kopplingen går sönder. Ett (till) samtal till försäkringsbolaget, en bärgare och en hyrbil senare kom vi äntligen hem. Men alla sakerna fick snällt följa med till verkstaden....

Ja vad säger man...?!? =)=)

Pusspuss

måndag 22 mars 2010

Lyssna på

Kent - Vals För Satan

lördag 20 mars 2010

Grattis på födelsedagen Stella!! =) lite i efterskott

Det har blivit en kul grej att skriva in lite födelsedagar här men det blir inte så bra när jag missar.... Igår fyllde min söta lilla guddotter ett år. Mamma Marie bor hos oss denna helgen och vi pratade så klart om Stellas födelsedag igår men ändå glömde jag.

Många grattiskramar till lilla Stella! =)

måndag 15 mars 2010

London


Det har varit en liten paus i mitt bloggande men nu är det slut med det. ;) London tillsammans med min kära man var helt perfekt. Mycket tid för varandra och väldigt lite shopping. Japp det är sant, ingen shopping alls utan bara myspys.


Det blev mycket tid i tunnelbanan. =)

Museum Of Natural History bjöd på dinosaurier och på British Museum fick vi se en och annan mumie. Haha så jäkla mysigt att bara strosa runt hand i hand. Tack för att det finns supersköna gympaskor, jag hade inte överlevt alla mil annars. Solen sken från en klarblå himmel men i vindarna gömde sig isbjörnar.
Ferrari, Porsche, Jaguar, Mazerati, Rolls Royce och Lamborghini. Att sitta på ett fik och titta på trafiken kan vara rätt roande i den här staden. =)
Längtar redan tillbaka.

Pusspuss

lördag 6 mars 2010




Någon tvärstannade i tunnelbanan vid Tottenham Court Road framför denna affischen. Min man är en sann "Star Wars nörd" och med tiden har jag också blivit det. :):) Jag vet att Andreas väldigt gärna skulle vilja vara där.
Nu väntar en promenad genom Hyde Park till Museum of natural
history under en underbar vårsol.

Pusspuss

torsdag 4 mars 2010

London baby!


Imorgon bär det av till min älskade man som väntar på mig i London!! Det ska bli så mysigt, en långhelg bara vi två i den stora staden. =) En härlig paus från vardagen.
07:20 går flyget från Kastrup. Morgonpigg, yeeeeees!!!! =)
(Jag nås på mitt privata nr tom måndag.)

Pusspuss