VÄLKOMMEN!

Titta runt, tyck till och kom gärna tillbaka igen!

Pusspuss

söndag 28 februari 2010

T.G.I.




- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 25 februari 2010

Gulasch i stora lass

Vilken myskväll, vi lagar mat och dricker öl. =) Vilken är min, svart eller grön..? ;)
Gulasch serveras endast i stora portioner med en rejäl klick creme fraiche. Mumsig lunch blir det på jobbet imorgon.
Life is goooood.

Varför inte lyssna på lite skön musik, Kentkonserten närmar sig och därför blir det en riktigt bra version av Pärlor.(länk spotify)

Pusspuss



onsdag 24 februari 2010

Make Up Store




Idag har jag blivit omhändertagen av Isabelle på Make Up Store. Det finns några Make Up Store i Malmö men jag går bara till en och den hittar ni på Östra Rönneholmsvägen 5, ett stenkast från Triangeln. Idag har jag plockat och färgat mina ögonbryn och så passade jag på att shoppa lite också. Isabelle är verkligen noggrann och superduktig, jag rekommenderar henne varmt. =)
bellamakeupartist.blogg.se

Från vänster:
Tri Brow Color, perfekt för att fylla i brynen. Ett måste till denna brynskugga är den snedskurna penslen som ligger längst fram. Perfekt resultat!
Microshadow Hyacinth, ska framhäva det gröna i mina "färgmixade" ögon. =) Nice!
Microshadow Charity, highlighter som lyfter och förstorar. Det gillar vi.
Bra penslar ska man också ha så klart. Jag investerade i en hel uppsättning för ett par år sedan och dom håller precis hur länge som helst.

Nu blir det myspys med mannen som är HEMMA och ledig precis som jag idag. =)=)

Pusspuss

tisdag 23 februari 2010

Idag..

.. är en sån där dag som inte borde finnas. Från Spotify hörs Peter LeMarcs röst och den blandas med dofterna från nybryggt kaffe.


Alldeles nyss
Prinsessa av september
Bar jag dig i min famn
Genom spruckna nätter med varsamma händer
Viskade jag ditt vackraste namn
Jag ville fylla dej med drömmar
Måla en himmel så blå
Jag ville ha dej att tro att allt du önskar kan du få

Om det ändå hade räckt med bara min kärlek till dej
Den är större än du tror
Större än kärleken själv
För när du steg ner på denna jorden rund
Var du älskad från första stund
Älskad från första stund

lördag 20 februari 2010

Ensamt...

Kom hem
Kom hem
Kom hem
Kom hem
Kom hem
Kom hem
Kom hem
Kom hem
Kom hem
Kom hem
Kom hem
Kom hem
Kom hem
Kom hem
Kom hem
Kom hem
Kom hem
Kom hem
Kom hem
Kom hem
Kom hem
Kom hem
Kom hem
Kom hem
Saknar dig så otroligt mycket min underbara fantastiska man.

fredag 19 februari 2010

Hurra!!!


Tänk att idag är det ett år sedan jag startade min blogg. Då bloggade jag om kladdkakan som jag hade bakat till kollegorna och så ritade jag en gubbe på bilens framruta innan jag körde hem från jobbet. Tiden rinner iväg och mycket har hänt sen den dagen, ojoj....
Drömmarna är många och framtiden ljus och jag hoppas att alla mina läsare (kanske sådär 3st inkl pappa;) ) fortsätter hänga med här.

Puss på er alla och tack för ett helt år!!! =)=)=)

Lyssna på

Stefan Rüdén - Sofia dansar go-go
Jag kan bara inte låta bli att le stort när jag hör denna låten. =)=) Haha det är bara att sjunga med och dansa loss.

onsdag 17 februari 2010

Outfit


Hittade en kul sida där man kan sätta ihop sin egen outfit. www.polyvore.com
En skön ledig dag som idag hade jag gärna gått runt i detta på stan. Allt kostar så klart precis hur mycket som helst men drömma är så härligt kul. Testa sidan, det är lätt att drömma sig bort fullständigt när alla skor visas. ;)

Pyssel och resplaner

Vintern håller ett stadigt grepp om Sverige hela vägen ner till Malmö. Jag älskar snön men inte kylan... hmm det går ju inte, eller?! Idag har jag en skön ledig dag och jag tänker bara pyssla lite här hemma, lyssna på musik och ta det lugnt. Kanske blir det en sväng på stan lite senare. Jag är ensam hemma igen, mannen jobbar 1,5 vecka i England. Nästa tripp dit blir i början av mars och då planerar jag att flyga dit över helgen. Mysigt!! Älskar London. =) Hotell, shopping, god mat och bästa sällskapet. ;) Längtar.

Venedig

I maj blir nästa tur men då är det några dagars semester för oss båda. Jag vet inte riktigt vart vi ska åka. Europa någonstans, kanske Paris eller Italien. Båda känns så härligt romantiskt eller hur? Andreas har jobbat i Paris men ingen av oss har varit i Italien. Toscana kanske, eller Venedig?

Pusspuss

söndag 7 februari 2010

fredag 5 februari 2010

Vi på YouTube =)


Titta vad jag har hittat!
Depeche Mode - World In My Eyes. Scandinavium 100126.
Vi står längst fram på andra sidan catwalken och syns i höger hörn i bild. Titta noga när det gått 3min, därefter syns vi flera gånger.
Jag sitter här och tittar med ett stort fånigt leende över hela ansiktet.

torsdag 4 februari 2010

Nära ögat


Inbrott i bilen verkar vara mer än regel än ett undantag i denna staden. För ett par dagar sedan var det dags igen. Det var inte så svårt att konstatera att stereon var stulen men det värsta var att jag inte visste om mina solglasögon hade legat i bilen eller inte... Hmm... jag hade dem på mig när vi körde till Göteborg men vad hände sen? Skit med, jag var helt övertygad om att de legat i bilen och att jag nu hade varit snygg för sista gången i mina Guccibrillor. ;)
Sur, ledsen och besviken kommer jag hem på kvällen och då får jag för mig att leta lite trots att jag är helt övertygad om att dom är borta. När jag hittar det välbekanta fodralet i en av mina handväskor hoppar jag runt, viftar med armarna och skriker ja, ja, ja, jaaaaaaaaaaaa!!! =)=)=)
Jag har aldrig vunnit på lotto men nu vet jag hur det känns.
Haha vem bryr sig om en bilstereo?!!?

Pusspuss

tisdag 2 februari 2010

Snöbus ute..


och myspys inne. =)


- Posted using BlogPress from my iPhone

Avatar 3D



Vi älskar hans filmer, James Cameron är ett geni. Till listan med The Abyss, Terminator 2, Aliens och en av mina favoriter Titanic lägger vi nu Avatar.

Igår kväll satte vi 3Dbrillorna på näsan och försvann in i en annan värld i nästan 3 timmar.
Avtar är vacker som en saga men samtidigt handlar filmen om allt vad som är viktigt i livet och vad vi tror på i våra hjärtan. En fantasi mellan gott och ont kryddat med kärlek.
Jag förstår om det finns dom som har svårt att ta filmen på allvar. Huvudpersonerna är väl sådär tre meter långa, blå hud, stora gula sneda ögon och öron från en åsna med rastaflätor.
Det gäller att låta sig sugas in i deras värld och gör man det så glömmer man snabbt att det inte är på riktigt... Gränserna mellan det animerade och det som faktiskt är filmat suddas ut och jag är helt övertygad om att jag tittar på något som är filmat på en planet far far away.

Avatar ska absolut ses på bio i 3D, effekterna är helt otroliga. Vilken detaljrikedom, vilken färgskala. Jag är förälskad - igen.

Pusspuss