VÄLKOMMEN!

Titta runt, tyck till och kom gärna tillbaka igen!

Pusspuss

tisdag 31 mars 2009

Filmkväll


Loveactually har precis tagit slut, en av mina favoritfilmer. Så mysig. =)

Lyssna på


Ronan Keating - When You Say Nothing At All. En klar favorit! =)

måndag 30 mars 2009

Hjälp!


Jesper är rädd för mig... Haha stackaren, men vi har rätt kul. :):)

Beach 2009


Riktigt snygg. =)

Bröllopsplaner

Min vän Hanna ska gifta sig i oktober. =) Nu har jag hittat rätt på Youtube till dig och här är namnen på det du ville ha. Lyssna och njut.


Romantic Wedding March - Miranda Wong

Unforgettable Wedding March - Miranda Wong

söndag 29 mars 2009

Sommartider hej hej....

En ganska stor förvirring uppstod här hemma när klockan ringde imorse. Jag hade absolut ingen aning om att vi skulle ändra till sommartid inatt. Vilken koll jag har då..?! =) Haha
Men visst är det en glad överraskning till mitt "fantastiska" morgonhumör att det blir ljusare kvällar framöver. Nu måste jag skynda skynda.
Pusspuss

lördag 28 mars 2009

Vackert

Without you darling I´m like a bird who lost its wings, I´m not a thing...
I´m nobody without you.

fredag 27 mars 2009

Dagens skörd


2 kabinväskor
1 klädgarderob
1 liten datorväska
1 större datorväska
1 portfölj
1 brun större handväska
1 brun liten handväska
3 svarta handväskor
2 vita handväskor
12 bälten
1 plånbok
Totalt värde i butik överstiger lätt 40000kr. =)=)=)

Kaos





Snart är det dax.

Spänningen är ooooolidlig.=) Först i kön såklart, och den ringlar sig låååång efter oss.

Göteborg =)


Nu börjar resan, Hanna, Helena och jag på utflykt. Utförsäljning på Tiger. Här ska shoppas. =)

Lyssna på


Kings Of Leon - Use Somebody. Dom är verkligen hur bra som helst! =)

torsdag 26 mars 2009

Så blev det! =)



Bilstereo


Dags att välja ny.:) Min blev stulen för ganska längesen men det har inte blivit av att jag skaffat någon ny.

Vänner är det bästa!


Jättefina blommor från en supersöt tjej. Tack gumman. =)
Snygg vas va? 60-tal, från ett finsk glasbruk faktiskt.

tisdag 24 mars 2009

Perelli och jag =)



Så grymt snygg kropp hon har!! Vilken målmedvetenhet och självdisciplin som ligger bakom. Nu ska jag också komma iform, jag har väntat länge nog nu. ;) Skämt och sidor men jag behöver verkligen få lite koll på träningen för ryggen och knäna. Haha.. låter som jag är en riktig gammal tant som ska få sjukgymnasik efter en höftoperation. =)

Ikväll kör jag första passet, bollen är inhandlad.
Heja heja.

måndag 23 mars 2009

Surt...

Jag är så arg!!! Idag har min jobbmobil blivit stulen. Inte nog med att jag kommer att få betala den, alla telefonnummer, meddelanden och bilder är borta. Nån idiot har min mobil just nu. F-n!!

Sol och värme



Snart är sommaren här och då kan vi frysa och blåsa bort på Ribban igen. Vem badar där egentligen, tång och äckliga grejer överallt... =) Varför blåser det jämt, var man än är..? Suck =)



Jag vill flyga till solen och bada, snorkla och bara ha det sådär bäst. Visst är det häftigt att vi efter några timmar i luften är någon helt annanstans, så långt bort från allt som känns hemma.
Vita stränder och klart turkosblått vatten, det gillar jag bäst!
Pusspuss

söndag 22 mars 2009

DEPECHE MODE - Sounds Of The Universe Available April 20th

Pannlugg är fint. :)


Jag funderar på att skaffa en själv, hmm... skulle det funka på mig....? =)

lördag 21 mars 2009

Moster

Jag har blivit moster igen! =) Eller nästan, min kusin har fått en liten flicka och efter som vi är nästansystrar så blir jag moster. Stort grattis och många kramar till hela familjen. =)

Teälskare


Jag har shoppat loss på Kahls idag. Massa gott te och fyra nya fina teburkar.
Te och tända ljus, me like. =)

Sliten



fredag 20 mars 2009

Lyssna på


Sugababes - To Lost In You. Heta brudar, riktig girlpower. =) Precis som på jobbet. ;)

Jag gjorde det! =)

Imorse gick jag upp 05.45 och tränade!! Helt otroligt men sant. Jag va trött så jag mådde illa och på ett morgonhumör som inte ens går att beskriva, men tränade gjorde jag. =) Nästa gång blir det inte lika tidigt det kan jag lova... ;)

torsdag 19 mars 2009

Skön röst

Kings Of Leon - Sex On Fire, har snurrat många gånger både hemma och på jobbet. Ikväll lyssnade jag på mer låtar av dom och det är riktigt bra. Hans röst är så skön. Ni som ska till Hultsfred har den stora lyckan och få se Kings Of Leon live. Rocka loss! =)
Nu ska jag sova, stora saker händer på jobbet imorgon så det är upp extra tidigt för omskyltning av butiken innan öppning. Jag har också en liten förhoppning om att komma till det där gymmet jag nämnt tidgare innan jobbet. Ordet morgonpigg har nog aldrig någon kallat mig så vi får väl se hur det blir med den saken. ;) ;)
Pusspuss

Det ska va hårda päron:)


Mjuka är inte gott alls.

onsdag 18 mars 2009

Dr. Martens

Jag köpte mina första lågskor i Stockholm när vi var på campingsemester sommaren -90 tror jag, så stolt jag var. =) På klassresan till London när vi slutade nian inhandlade jag mina kängor. Utslitna och sen länge försvunna tyckte jag att när jag fyller 30år ska jag ha ett par nya. Så samma dag som jag fyllde år gick jag till en skoaffär i Karlskrona och betalde gladligen 1500kr för ett par nya 10-hålskängor. =) Knasig är jag. =)

Lyssna på


Alicia Keys - Fallin'

tisdag 17 mars 2009

Snygg


Vill ha den toppen.:)

Det är mycket nu..

Kan man skriva så i pannan på sig själv...!? Haha, förmodligen inte. =)
Jeansjakten går bra, -1,3kg visade vågen igår. Det är tre veckor kvar på min månad så det är bara att ösa på. Nu har vi fått ett litet gym i bostadsrättsföreningen, tänkte inviga det imorgon när jag är ledig. Helt gratis är det dessutom. =)

söndag 15 mars 2009

Mmm... Marabou


Det finns lika många sätt att äta choklad som det finns människor i det här avlånga landet skulle jag tro. Själv tycker jag bäst om kylskåpskall Helnöt och Schweizernöt. Att den ska vara kall är väldigt viktigt, tycker inte det är alls lika gott annars. Knasig är jag. ;)
Hur vill du ha din choklad?

lördag 14 mars 2009

Nattnatt

Nu har jag segat mig igenom Melodifestivalens 11 bidrag och jag orkar bara inte mer. Jag kastar in handduken innan det är slut för nu ska det sooooovas. =) Jobb imorgon och jag kommer vara så jäkla grym! Det är inte klokt vad ödmjuk man kan vara. Hehe =)
In i drömmarnas underbara land. ;)
Pusspuss

Bøf og blowjob!


Alla Hjärtans Dag är alltid den 14feb och förväntningarna på att killarna ska fixa och överraska brukar vara ganska stor. En månad senare är det enligt dansk tradition vår tur att ge lite tillbaka.:)

Lyssna på

Melanie C - First Day Of My Life. Skön röst och helt fantastisk text. =)

Jag vill också

Det är många runt om kring mig som snart åker iväg på semester. Detta har gjort att jag håller på att leta resor själv fast jag inte ska åka någonstans. Knäppt va?! =) Men visst hade det varit skönt. Några lata dagar i solen med en bok, ett cyklop och trevligt sällskap. ;)

Jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill. =) Vill du? =)

fredag 13 mars 2009

Lyssna på


The Vibrators - Baby Baby. Punk från -77. =)=)=)

Fredag

Godmorgon alla =)
Idag känner jag mig trött och sliten, är det åldern som börjar ta ut sin rätt kanske? =) Haha såklart inte, här är man inte äldre än kollegorna på jobbet. Nä skämt och sidor... jag vet att dagen kommer att bli hur bra som helst men semesterbekymmer tynger mig allt lite ändå. I år fick jag äran att välja bland veckorna som var kvar när alla andra hade valt. Jaaaa va kul! ;) Så blev det av olika anledningar och inte ens Östersjöfestivalen som varit tradition sen jag kunde gå själv kommer att bli av i år. Storstadssemester i Malmö eller kanske själv i pappas husvagn någonstans långt, långt borta. Vi får se vad sommaren har att vänta. Tjoho! =)
Pusspuss

torsdag 12 mars 2009

Snygging... :-P


...i Så ska det låta.:)

Eskimå på cykel


Det snöar och regnar småspik samtidigt, helt perfekt cykelväder.;)

Hemlängtan


Detta är utsikten från balkongen i lägenheten på Marieberg i Karlskrona. Så vackert, eller hur? Självklart längtar jag efter god kebab också.;)

onsdag 11 mars 2009

Jaaaa!!! :)


Tack världens bästa pappa! :)

Påväg

Ett brev är påväg till mig från Bräkne-Hoby och det är från Vägverket. =) Pappa hade inte öppnat det så jag vet inte om det är mitt efterlängtade skattemärke eller om det kan vara någon läskig straffavgift... :/ Gissa om det blir rekord i brevöppning när jag kommer hem? ;) Håll tummarna.
Pusspuss

Min favorit



Ett måste


Sist höll hon bara en konsert i Danmark men nu blir det två spelningar i Sverige,:) Ullevi 8-9 aug. Madonna finns på min lista, "konserter man måste se". Biljetter finns på blocket så det är bara att slå till antar jag. =)
The Killers och Takida kommer till Hultsfred! Kan ni se mig där bland fylla, svett och massa annat mysigt i fyra dagar i sommar? Nä... inte jag heller... ;)
Pusspuss

tisdag 10 mars 2009

Grattis på födelsedagen Camilla!!! =)

Ledig idag

Regnmolnen hänger nere vid trädtopparna hade jag nog sagt hemma i Hoby men det kan jag inte göra här, vid gatlyktorna snarare... =) Nåväl lite trist väder är det allt. Jag är uppe tidigt och tvättar, det är ganska duktigt eller hur? Kl 09 ska jag på utbildning genom jobbet, obligatoriskt som det heter. Men det ska faktiskt bli kul, spännande grejer på gång. Sen direkt hem och fixa tvätten så man inte får en sån där hotlapp i trapphuset eller nått för att man överskrider tvättiden. Allt är så noga här. Men sen ska jag bara njuuuuuta av ledig dag. =)

Pusspuss

måndag 9 mars 2009

20.28


Nu kommer bussen:)

Älskade jeans


Jag letar efter snyggt slitna jeans så fort jag får möjlighet. Men det går väl sådär. I min garderob däremot finns två par läckerbitar från Denimbirds för 1400kr/st. Ja jag vet, men sån är jag... Pappa vet hur glad jag var när jag hade köpt dom. Dags att komma i dom igen kanske....? Det spara jag både tid och pengar på, och det är ju bra eller hur?? :)
Hmm... ja så får det bli, en månad räcker det? På nästa bild ligger dom inte i soffan utan sitter ursnyggt på mig istället.
Pusspuss

söndag 8 mars 2009

Ny upptäckt

James Morrison är riktigt, riktigt bra. Lyssna på Broken Strings och njut. =)

Söndagsmys


Orkar inte mer nu, ju mer jag plockar undan ju fler dammråttor tittar fram. Våga vägra dammsuga! :) Nej nu är det soffan och skräpmat som gäller.

10 timmar senare

Ojdå... här har det sovits. Hmm heter det så? Förmodligen inte. Skönt va det i alla fall. Att stänga av mobilen ibland är faktiskt inte så dumt. Ensam hemma, som vanligt (nästan) men det regnar ute, det gillar jag, och jag ska bara mysa hela eftermiddagen. Fast det är klart, det får blir efter jag hämtat paketet på posten som dom snart skickar tillbaka till avsändaren annars och efter det att jag tagit hand om alla kläder, disk och lite annat smått och gott som jag spred över lägenheten igår kväll. =)
Jag va äldst på festen hos Camilla såklart, med god marginal men vad tusan gör det? Snygg va jag i alla fall. Hehe

Pusspuss

Godnatt



Nattvandraren


Påväg hem. Trött och frusen.

lördag 7 mars 2009



Underbar dansk möbeldesign


Här sköna ting från Fritz Hansen.:) Eller varför inte en lampa från Paul Henningsen. Åh jag vill ha massa pengar.:-P Får jag skryta med att det står ett bord från Fritz Hansen här hemma från 60-talet. (Som på bilden längst ner till vänster) =)=) Stolarna är dock någon slags kopia på Myran och Sjuan i blandning från Ilva... Men man kan inte få allt, eller??

Versace


Helt nya så jäkla snygga (tyvärr inte på mig) Versace solglasögon. Någon annan som till va snygg istället? Tror att du Stina hade varit urläcker med dom på näsan.:) Fast det är du ju utan med.;) Nypris 2900kr, vem vill ha dom för 1300kr?
Pusspuss

Påverkad

Jag lyssnar på NE-YO.....!?!? Ja jag vet, hur gick det till? Men hör man något tillräckligt mycket så blir det liksom bara så. ;-) Eller nått...?
Snart släpper Depeche Mode sin nya platta och då blir det såklart andra bullar. Haha.
30/6 Parken Köpenhamn!!!

Ikväll är det födelsedagsfest hos Camilla! =)

Pusspuss

fredag 6 mars 2009

Biodax


En lång väntan är över. Boken va grym ju.:)

Underbara buss ;)


Eller kanske inte... Tycker inte om detta miljöval, det kan väl räcka att vi återvinner mobiler på jobbet!? Snälla söta skattemärke var är du..?

torsdag 5 mars 2009

Längtan

Helt underbar bild eller hur? Fotograf... jag.=)
Dom sista värmande strålarna letar sig över havet och i solstolen myser man med en iskall Singha. Det är väldigt svårt att toppa. =)

Dag att sova. Nattnatt

Snart...

ska jag få gå hem. =) wiiieee!!!

Pusspuss

Godisgris


Nä jag ska inte äta upp allt... Det är faktiskt bara ett vykort.:)

onsdag 4 mars 2009

Babbel

Jag vet inte riktigt vad min blogg är tänkt för egentligen. Bilder, meningslöst babbel och en del tankar och känslor kanske. I tonåren skrev jag dagbok under flera år så kanske detta är något substitut för det fast roligare då såklart. Två lediga dagar är slut nu, dags att gå tillbaka till verkligheten igen. Verkligheten.... Ja imorgon väntar en låååång dag på jobbet och jag borde sova nu egentligen. Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig bara. Känns som om jag skulle kunna babbla på en hel del här just nu men jag ska nog inte göra det utan sängen ska få värma mig för det lyckas inte tekoppen med riktigt. Täcket över huvudet alltså. =)
Jag har klippt mig idag! =)=) Någon ynka centimeter fick falla för saxen trots detta eviga kämpande om långt hår. Det blev bra, riktigt bra faktiskt. Lite uppklippt också så jag inte ska se ut som tråkiga gardiner eller nått. Haha =)
Nåväl sova va det...

Spetsat vatten



tisdag 3 mars 2009

Vår i luften


Jag är ledig idag, och imorgon.:) Solen skiner och det bara känns sådär bra. En runda på stan får det bli. :)